انتخاب وب سایت

برگزاری گارگاه طراحی پوستر(ورک شاپ ) در واحد یادگار امام خمینی(ره)

همزمان با آغاز اعیاد شعبانیه به همت معاونت فرهنگی واحد یادگار امام خمینی(ره) (کانون قرآن وعترت )کارگاه تایپو گرافی ( پوستر ) با نام مبارک امیرالمومنین علیه السلام بر پا گردید.

در این کارگاه که با استقبال پرشور دانشجویان واحد همراه بود، 30 نفر از دانشجویان منتخب بصورت حضوری نسبت به طراحی نام مبارک حضرت علی(ع) با استفاده از رایانه اقدام نمودند.

این کارگاه که با همکاری گروه گرافیک برگزار شد، که پس از داوری  پس از پایان با اهداء جوائز از مهدیه کشانی، عباس بوربور، آرزو اسماعیل نسب بعنوان نفرات برگزیده قدرانی به عمل آمد.

لازم بذکر است مسعود همتی و صمدی از اساتید گروه هنر و گرافیک به داوری آثار ارائه شده پرداختند که پوستر های شرکت کنندگان، با عنوان از ولادت تا شهادت امیر المومنین(ع) در مقابل نمازخانه دانشگاه در معرض دید علاقه مندان قرارمی گیرد .

همچنین هیئت داوران از چهارنفر ازشرکت کنندگان به نامهای رضا تهرانی، حامد حاجی حسینی، مهرداد یربیشه و سارا کاویانی تقدیر کرد .

يکشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۳  ۸:۴۷

آخرين تاريخ بازديد : سه شنبه ۸ فروردين ۱۳۹۶  ۶:۴۷:۱۰